Webudvikling i WordPress

WordPress er det mindre CMS, hvor der er behov for en effektiv eksponering af virksomheden og organisationen. 

WordPress er verdens mest benyttede CMS – Content Management System – et system til at håndtere indhold og opbygning af en hjemmeside. WordPress udmærker sig ved, at det er nemt at tage i brug, har uendeligt mange tekniske features, et enormt udvalg af designskabeloner og er meget vel-dokumenteret. WordPress er open source og derfor gratis at bruge og har vist sig særdeles “omstillingsparat/duelig” i relation til den hastige informationsteknologiske udvikling. WordPress bliver undfanget i 2003 af Matt Mullenweg og startede som et blogging-værktøj.

WordPress dominerer internettet
WordPress blev populært på ganske få år takket være bloggere som var koblet sammen i et netværk og som ofte linkede til hinandens blogs og kommenterede på hinandens historier etc..

Teknikken/publiceringsdelen er bygget ind i et administrationsinterface (kontrolpanel), hvor brugeren er i stand til at opdatere, vedligeholde og tilføje nyt design og funktionalitet til sit website.
 
WordPress er et gratis alternativ til andre CMS-systemer, og der findes i dag mere end 2,5 millioner websites bygget i WordPress. New York Times, CNN, BBC America, og Forbes er nogle af de mest populære på verdensplan.

– se i øvrigt vores produktportefølje hér