Webudvikling i Typo3 CMS

Fremtidssikrede webløsninger med Typo3
Kom med på vinderholdet med en Typo3-løsning fra Nexus!
Mange virksomheder sidder i dag med en webløsning, som er udviklet i et sikkert udmærket CMS, men som ikke længere kan opdateres. Hos Nexus valgte vi i 2005 at gå over til at udvikle alle vores webløsninger i Typo3, som er det store CMS til den professionelle virksomhed.

Typo3 er en webløsning, som vi kan stå inde for i forhold til vores kunder. Det er fremtidssikret sådan at forstå, at der er rigtig mange virksomheder og organisationer, som bruger det. Desuden er det public domæne, og det betyder, at der ingen løbende licensomkostninger er med systemet. Hvis I en dag ønsker at skifte leverandør, kan I gøre det enkelt og ligetil.

Nexus leverer webløsninger, hvor indholdet kan eksporteres smartphone-apps
Hos Nexus har vi oparbejdet kompetencer til at eksportere dele af din webløsning til apps. Dermed skal du kun opdatere indholdet ét sted: i Typo3’s administrationsmodul, og så kan den vises i Android, iPhone og Windows Phone. Vi kan også distribuere din responsivt designede webløsning til en app.

Nexus kan sikre din organisation en webløsning, som er med helt fremme i førerfeltet!
Vi har viden om og erfaring med udvikling af webløsninger med Typo3 som kerne, og vi kan alle trickene der skal til for at bringe webstedet frem i forreste felt. Det handler om at udvikle webstederne ud fra en brugerlogisk tankegang. Desuden skal navigationen være enkel og intuitiv, og sproget skal være klart og bygget på mediets betingelser. Hos Nexus køber du ikke blot teknik, men en løsning, som er bygget op omkring mange års praktisk og teoretisk beskæftigelse med sprog og kommunikation. Derfor kan vi f.eks. sikre, at din organisation vil få en høj score målinger af kvalitet på nettet.

Typo3 som “motor” bag apps
Vi har erfaring med at bruge indtastningsmodulet bag Typo3 til at kommunikere med apps. Dermed fås en let og enkel indgang til at opdatere indhold på virksomhedens apps.

– se i øvrigt vores produktportefølje hér